At home treatment BCC.

Genees huidkanker thuis.

Click here for the English version.

Wereldprimeur

Deze webpagina gaat over een nieuwe, alternatieve behandeling van huidkanker die patienten zelf thuis kunnen uitvoeren.

Dit artikel is niet alleen een wereldprimeur omdat er een nieuwe bewezen thuisbehandeling wordt aangekondigt. Deze pagina is ook een wereldprimeur in die zin dat er, voor het eerst, een volledige en gedetailleerde beschrijving wordt gegeven van de totale behandeling. Dit staat in schril contrast met andere websites die schrijven over natuurlijke huidkankerbehandelingen. Genoemde websites volstaan uitsluitend met het vermelden van het nieuwe middel maar vertellen er niet bij HOE de gehele behandeling gedaan dient te worden om een kans op succes te hebben. Deze site doet dat dus wel door alles heel goed uit te leggen en in die zin ben je op een unieke pagina beland waarvan er geen andere bestaat.

Deze behandeling geldt in principe uitsluitend voor de basaalcelcarcinoom tumor. Het is niet bekend of dit systeem ook werkt voor andere soorten huidkanker. De methode zoals hieronder beschreven werkt voor de volle 100%. Miljoenen patienten wereldwijd kunnen nu thuis hun eigen huidkanker genezen. Dit betekent tevens dat ziektekostenverzekeraars enorm kunnen besparen op claims, dat ziekenhuizen niet langer overbelast raken en dat talloze patienten zich de ellende van een operatie kunnen besparen.

Hoofdstuk 1 Introductie.

Diagnose: basaalcelcarcinoom.

Mijn verhaal begint in mei 2018 toen mijn dermatoloog me vertelde dat de zwelling bovenop mijn hoofd (hoofdhuid) basaalcelcarcinoom (BCC) was. Natuurlijk was het een opluchting toen ik hoorde dat het niet gevaarlijk was omdat basaalcelcarcinoom zich zelden of nooit verspreidt. Om verergering te voorkomen, moest de kanker echter zo snel mogelijk operatief worden verwijderd. Blijkbaar was er een zeker gevaar. De medische wetenschap is zich ervan bewust dat basaalcelcarcinoom zich kan verspreiden in de zin dat dicht bij de oorspronkelijke BCC andere verdachte plekken kunnen ontstaan ​​die worden veroorzaakt door de eerste basaalcelcarcinoom. Het is echter zeer zeldzaam dat BCC zich verspreidt naar interne organen. Maar dat is zeker geen reden om er niets aan te doen. Basaalcelcarcinoom moet altijd worden verwijderd of genezen!

Chirurgie of een alternatief?

Vanaf dat moment begon mijn onderzoek op internet. Ik ontdekte zoveel dat ik besloot de geplande operatie (Mohs Chirurgie) voorlopig uit te stellen. Ik heb alles geleerd over de verschillende behandelingstechnieken met betrekking tot basaalcelcarcinoom, maar ook over alternatieve studies die op dit gebied hebben plaatsgevonden waar maar weinig mensen van weten. De medische wereld zelf heeft geen idee hoeveel onderzoek, studies en proeven hebben plaatsgevonden, zeker niet als het gaat om projecten die om welke reden dan ook niet worden erkend door de reguliere medische wetenschap of, om andere redenen, niet worden erkend door de medische pers .

Het begin.

In het begin behandelde ik mijn basaalcelcarcinoom hoofdwond met Fucidic Acid dat was voorgeschreven door mijn dermatoloog. Het hielp goed tegen mogelijke infecties, maar deed natuurlijk niets om de BCC te genezen. Een paar weken later stopte ik en begon ik Povidone-jodiumzalf op de wond aan te brengen. Dat hielp ook niet en de basaalcelcarcinoom bleef bloeden en krimpte niet. Toen begon ik dagelijks puur Malunggay (moringa) -sap te drinken omdat het werd aanbevolen door een goede vriend die natuurarts is. Mijn God, dat was bitter! Voor zover ik me kan herinneren, heb ik dat ongeveer twee maanden volgehouden. Deze behandeling deed echter ook niets en werd uiteindelijk stopgezet.

De oplossing.

Ondertussen zette ik mijn lange onderzoek voort. Op een bepaald moment ontdekte ik dat kanker eigenlijk een soort schimmel is en dat huidkanker en in het bijzonder basaalcelcarcinoom met jodium kan worden bestreden (niet de zalf maar de tinctuur). Er zijn talloze bewijzen in de vorm van wetenschappelijke artikelen, getuigenissen, beoordelingen en proeven die bevestigen dat kanker een schimmel is en het genezende effect van jodium op kanker en schimmels. Hier zijn er een paar:

Kanker is een schimmel:

https://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer30.htm
https://thetruthaboutcancer.com/breast-cancer-really-fungus/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5609943/
https://beatcancer.org/blog-posts/cancer-candida-and-sugar

Jodium geneest teennagelschimmel:

https://www.spokesman.com/stories/2010/aug/03/tincture-of-iodine-kills-skin-nail-fungi/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1569938/
https://www.oatext.com/Treatment-of-onychomycosis-with-dilute-topical-povidone-iodine-in-a-dimethylsulfoxide-solvent-system.php
https://moldsafesolutions.com/iodine/

Jodium geneest huidkanker.

https://www.lifeenergysolutions.com/blog/skin-cancer-cure/
http://members.upnaway.com/~poliowa/Iodine.html
https://medium.com/@Favournella/irrefutable-cancer-cure-revealed-26985300903e
https://drsircus.com/general/skin-cancer-natural-treatment-options/

Jodium geneest veel kankers.

https://goop.com/wellness/health/why-we-shouldnt-dismiss-iodine/?inf_contact_key=9bd0bd9a56d9ad4cf3aca506f6c903dfcb73a9fba9f756d8f1e3b079b0f0b781

De conclusie op basis van wetenschappelijk onderzoek en empirisch bewijs.

Kanker is een schimmel, schimmels zijn bang voor jodium en jodium kan huidkanker genezen. De medische industrie doet bewust niets met deze belangrijke informatie omdat ze er niets aan kunnen verdienen. Deze industrie kan alleen winst maken op hun eigen ontwikkelde geneesmiddelen tegen kanker. Zoek gewoon naar “iodine kills skin cancer” (zonder de aanhalingstekens) in google.com (Engels) en u kunt al het bewijs online bekijken. Het heeft geen zin om hier meer links te plaatsen, want dat zou teveel van hetzelfde zijn.

Betadine

Hoofdstuk 2: Genees uw basaalcelcarcinoom.

Vermijd de zon!

Ik kan gemakkelijk 100 hoofdstukken in dit e-boek maken, maar ik wil je niet vervelen met allerlei details die uiteindelijk niet relevant zijn voor de behandeling zelf. Dus, om een ​​heel lang verhaal een stuk korter te maken, volg gewoon de behandeling voor basaalcelcarcinoom (BCC) hieronder. Laat me echter allereerst benadrukken dat het heel belangrijk is om de zon zoveel mogelijk te vermijden. Basaalcelcarcinoom wordt veroorzaakt door schadelijke UV-straling. Als de zon niet kan worden vermeden, gebruik dan een hoed, draag shirts met lange mouwen, gebruik alleen een lange broek en koop minstens 35 SPF zonnebrandcrème. Pas indien nodig ook uw schema aan. Toen mij werd verteld dat ik BCC had, heb ik onmiddellijk mijn jogging hier op de Filippijnen verlegd (ja, ik woon daar nu) van overdag (vaak erg warm!) naar de vroege avond. Dat heb ik tot nu toe volgehouden, ook al kan ik vaak niet goed slapen na het joggen in de avond.

Wat u nodig hebt om basaalcelcarcinoom te behandelen:

 • Povidon jodiumtinctuur 10%. Bij voorkeur het merk Betadine. Zie foto hierboven. Het vermelde percentage van 10% geeft de hoeveelheid jodium aan. Tinctuur betekent oplossing. Dus de jodium is opgelost in, onder andere, alcohol. Omdat het een vloeistof is, kan het diep in de huid doordringen, in tegenstelling tot zalf. Betadine 10% steriele oftalmische preparaatoplossing bevat 10% povidonjodium als een steriele donkerbruine oplossing gestabiliseerd door glycerine. Inactieve ingrediënten zijn: gezuiverd water, citroenzuur, glycerine, nonoxynol-9, natriumchloride, natriumhydroxide en dibasisch natriumfosfaat. Actieve ingrediënten zijn: jodium, povidon en alcohol. Koop minstens twee flessen bedoeld voor verschillende lichaamsdelen.
 • Kleine en zachte penselen. Deze zijn nodig om het jodium op de huid te brengen. Gebruik geen wattenstaafjes omdat deze te veel jodium absorberen zodat er te weinig in de huid doordringt.
 • Pleisters.
 • Alcohol.
 • Toiletpapier, tissuepapier of watten.
 • Sportkleding.
 • Natuurlijke vitamine C zoals sinaasappels of calamansies. Gebruik geen supplementen om uw vitamine C aan te vullen. Supplementen missen de belangrijkste elementen van vitamine C. Voedselwetenschappers hebben vastgesteld waarom het eten van een sinaasappel veel beter voor u is dan vitamine C pillen. De unieke mix van antioxidanten (sinaasappel) werkt veel effectiever samen dan afzonderlijk in pillen, vonden onderzoekers van de Brigham Young University in Utah USA. Zoek naar hoe vitamine C kankercellen doodt (in het Engelstalige Google) en u zult het bewijs kunnen zien.
 • PH-strips om de zuurgraad van uw lichaam (urine) te meten. Kanker houdt van een hoge zuurgraad, dus de kunst is om het op het ideale niveau te houden. De ideale zuurgraad van urine is 6,5 – 7,5. Hoe lager deze waarde, hoe hoger uw zuurgraad.
 • Koop zuiveringszout als uw zuurgraad te hoog is. Meng een halve eetlepel met water en drink om de dag 1 glas zolang je zuurgraad hoog is. Controleer de zuurgraad eenmaal per week. Houd je zuurgraad in de gaten en pas zo nodig je eet- en drinkgewoonten aan. Opmerking: zoals u zojuist over zuiveringszout leest, het is niets meer dan een middel om de zuurgraad te verlagen. Het mag NIET worden beschouwd als een kankerkiller zoals jodium. Ja, ik weet het, sommige van de bovenstaande links beweren dat zuiveringszout kan worden gebruikt om kanker te genezen. Anders dan bij jodium heb ik echter geen overtuigend en betrouwbaar wetenschappelijk bewijs gezien dat dit waar is. Zolang dit bewijs niet wordt geleverd, weiger ik elke bewering te geloven dat zuiveringszout kanker kan doden. Houd daar alstublieft rekening mee.
 • Eieren.

Behandeling Basaalcelcarcinoom (BCC).

 • Maak een afspraak met uw dermatoloog. Normaal gesproken zal deze een biopsie verrichten. Maak een nieuwe afspraak zodra de uitslag van de biopsie bekend is. Als er sprake is van een basaalcelcarcinoom, vertel de arts dat u van plan bent de alternatieve behandeling, zoals beschreven op deze page, te willen proberen. Geef eventueel het web adres. Vraag de doctor om een eventuele BCC korst op de wond te verwijderen. Dit is beter omdat het jodium dan goed kan doordringen. Gebeurt dat, om wat voor reden dan ook, niet, probeer dan zelf regelmatig thuis wat aan de korst te doen. Dat kan b.v. met hardstromend water onder de douche en dan daarna gemakkelijk verwijderen. Het kan ook met hygienisch en voorzichtig wrijven of pulken. Waar we het hier over hebben is de ongezonde basaalcelcarcinoom korst. Zodra u merkt dat er zich een gezonde normale korst gaat vormen dan moet u er in principe niets meer aan doen. Een gezonde korst ontwikkelt zich als de wond duidelijk aan het inkrimpen is en het voortdurende bloeden is gestopt. Een gezonde korst is te herkennen aan het feit dat hij stevig is en dun. Een gezonde korst is goed verankerd in de huid. Je kunt duidelijk zien en voelen dat het een integraal deel is van de huidoppervlakte. Een ongezonde korst is te herkennen aan het onregelmatige oppervlak met dunne en dikke plekken. Bovendien is een ongezonde korst vaak niet goed verankerd in de huid en voelt hij los aan. Je kunt duidelijk zien en voelen dat het geen integraal deel is van de huidoppervlakte.
 • Eieren. Begin de dag met een ontbijt met gebakken eieren. Houd de kooktijd kort zodat het jodium behouden blijft. Voeg veel gejodeerd zout toe! De dooier van een ei bevat veel jodium. Het is dus een ideale methode om op een natuurlijke manier meer jodium te krijgen. Koop geen jodiumsupplementen, omdat deze jodiumsoorten niet het volledige spectrum bevatten dat nodig is om de opname van jodium door het lichaam te verzekeren. Als je een hoog cholesterolgehalte hebt, moet je natuurlijk niet te veel eieren eten. Ik heb de inname beperkt tot 2 gebakken eieren per ontbijt vanwege mijn hoge cholesterol. Als u geen hoog cholesterol heeft, kunt u er vier per dag nemen, maar houdt uw cholesterolgehalte in de gaten!
 • Jodium. Breng een royale hoeveelheid jodium aan op het te behandelen gebied met een kleine en zachte kwast tweemaal daags (of meer). Voordat u dat doet, verwijdert u voorzichtig oud jodium (het niet-gepenetreerde deel als dat er is) met alcohol. Doe dit laatste echter alleen als het niet pijnlijk is en als de huid niet is beschadigd. Als alles te vers of te gevoelig is, laat dan de oude jodium daar achter. Laat 10 minuten drogen. Breng indien nodig een pleister aan. Het heeft echter de voorkeur om de plek niet te bedekken. Kanker haat zuurstof en we vinden zuurstof in frisse lucht. Reinig het penseel onder stromend water na de behandeling en droog af. Gebruik een andere fles jodium en een ander penseel om eenmaal per dag jodium aan te brengen op andere lichaamsdelen zoals de bovenkant van je voorvoeten en de bovenkant van je tenen. Kies een aantal locaties waar de huid dun is. Deze extra behandelingen versterken de primaire behandeling zoals hierboven vermeld, omdat het jodium nu ook vanuit andere delen van het lichaam in de huid kan doordringen. Kankercellen moeten het idee krijgen dat ze vanuit meerdere richtingen worden “aangevallen”. Het punt is dus dat je de vijand op de een of andere manier “omcirkelt”. In mijn geval zat de basaalcelcarcinoom bovenop mijn hoofdhuid. Ik heb dat twee keer per dag behandeld met een royale hoeveelheid jodium. Ondertussen verschenen er twee andere verdachte kleine plekjes op mijn hoofd. Ze waren dicht bij de BCC dus ik nam aan dat het een soort verspreiding was. Natuurlijk heb ik ook die 2 extra plekken behandeld. Daarnaast deed ik één keer per dag de bovenkant van mijn voorvoeten, bovenkant van de tenen en onder de schouderbladen. Mijn basaalcelcarcinoom verdween na 3 maanden dankzij deze behandeling in combinatie met eieren, een royale hoeveelheid puur vitamine C-sap en met veel beweging. Het bleek dat ik het zuiveringszout niet nodig had omdat mijn zuurgraad goed was. Nadat de BCC was verdwenen, ging ik nog een maand door met het verwijderen van resterende kankercellen. Het eindresultaat was dat er niets meer te zien was, behalve een gladde, gezonde huid.
 • Sport! Hoe meer je traint, hoe beter. Een betere bloedcirculatie zorgt ervoor dat meer zuurstof naar de basaalcelcarcinoom wordt gebracht. En kanker haat zuurstof! Ik jog elke twee dagen 5 kilometer. Dus hardlopen, dan 2 dagen rust, dan weer hardlopen enzovoort. Daarnaast deed ik wat dagelijkse fitnesstraining thuis.
 • Vitamine C. Maak sterk 100% puur vitamine C-sap van fruit en drink minstens 1 glas om de dag. Meng het sap met water en voeg geen suiker toe! Kanker houdt van suiker! Kankeronderzoekers hebben onderzocht hoe hoge doses vitamine C kankercellen doodt. Vitamine C wordt afgebroken om waterstofperoxide te genereren, dat weefsel en DNA kan beschadigen. De nieuwe studie toont aan dat tumorcellen met lage niveaus van catalase-enzymactiviteit veel minder in staat zijn om waterstofperoxide te verwijderen dan normale cellen, en meer vatbaar zijn voor schade en dood wanneer ze worden blootgesteld aan hoge doses vitamine C. Conclusie: vitamine C helpt!

Het eindresultaat.

Nou, dat was het dan, mijn basaalcelcarcinoom behandeling op basis van wetenschappelijk onderzoek en empirisch bewijs. Eieren eten, jodium aanbrengen, sporten, vitamine C en, indien nodig, zuiveringszout. Volg de behandeling zeer consequent en gedisciplineerd, doe dit dagelijks gedurende minimaal 3 maanden en de basaalcelcarcinoom verdwijnt. Nadat de kanker is verdwenen, moet u echter nog minstens een maand doorgaan met de behandeling om resterende kankercellen te verwijderen. Het minimum is dus een behandeling van in totaal 4 maanden. Houdt er echter rekening mee dat de duur van de behandeling kan variëren. De duur hangt onder andere af van je leeftijd, gezondheid, hoe diep de BCC is, hoe sterk het immuunsysteem is, hoe vaak je in de zon bent, enzovoort. De maximale behandelingsduur is daarom vastgesteld op 8 maanden. Als het langer duurt, wat bijna onmogelijk is, raadpleeg dan een arts om te praten over andere opties, zoals een operatie.

Oranges

Vraag en antwoord.

Vraag: Werkt de behandeling ook voor plaveiselcelcarcinoom of plaveiselcelkanker, melanoom, zeldzame vormen van huidkanker zoals merkelcelcarcinoom en talgkliercarcinoom?
Antwoord: Dat weet ik helaas echt niet. Ik betwijfel het ten zeerste maar het is mogelijk. En zelfs al is het mogelijk dan hangt het waarschijnlijk af van een aantal andere op dit moment onbekende factoren. U zou het op eigen risico kunnen proberen maar wees dan a.u.b. extra voorzichtig en nauwkeurig.
Vraag: Kan jodium nagelschimmel genezen?
Antwoord: Ja, maar het is heel moeilijk. Schimmel zit niet in de nagels maar eronder, op het nagelbed. Jodium kan niet in de nagels doordringen. Je moet dus eerst je nagels verwijderen of er gaatjes in boren. Dat laatste had succes gedurende een wetenschappelijke proef met een speciaal voor dat doel gemaakt boortje.
Vraag: Waar komt basaalcelcarcinoom meestal voor?
Antwoord: Het wordt meestal gevonden op de hoofdhuid, neus, oren, ooglid, voorhoofd, wangen en nek. Het kan ook verschijnen op benen, borst, handen en lippen. Uiteraard kan BCC overal op de huid ontstaan. Bovenstaande behandeling werkt voor alle locaties.

Hoofdstuk 3: Algemene informatie.

Preventie van kanker.

Mijn vader stierf aan huidkanker die zich naar zijn organen had verspreid. In de laatste fase had hij huidkanker, longkanker en darmkanker. Ik neem aan dat ik zijn “kankergenen” heb geërfd. Mijn leeftijd was 69 op het moment van de bovenstaande behandeling en ik rook en drink maar ik was desondanks in staat om basaalcelcarcinoom te genezen. Voor mij betekent dit echter niet dat ik nu comfortabel achterover kan leunen. Nee, het betekent dat ik actief moet blijven op het gebied van kankerpreventie. Daarom breng ik, ondanks mijn genezing, nog steeds jodium aan op mijn lichaam waar de huid dun is, zodat het jodium gemakkelijk kan worden opgenomen. En ik combineer dit nog steeds met het eten van gebakken eieren elke dag, lichaamsbeweging en natuurlijke vitamine C. Het is waarschijnlijk niet langer nodig, maar ik hou gewoon niet van het idee van enig risico en het kost bijna niets terwijl het weinig tijd kost.

Einde verhaal.

Nou, dat is het hele verhaal. Ik realiseer me dat het geen echt lang document is geworden. Houdt er echter rekening mee dat een medische pagina gaat over kwaliteit en niet kwantiteit. Volg de bovenstaande procedure zorgvuldig en u zult versteld staan ​​hoe goed alles werkt. Ik wens je een snel herstel en als er vragen, suggesties of opmerkingen zijn, hoor ik graag van je! Beoordelingen zijn ook van harte welkom! Gebruik de commentaarsectie aan het einde van deze pagina om te reageren.

Met vriendelijke groeten,
Richard Detering
Website: richarddetering.com

PS. Vergeet niet om ook de Disclaimer en Gebruiksvoorwaarden te lezen. Daarvoor kunt U HIER clicken.

Leave a Comment